logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014
Bor årets Frivillighetspris-vinner i nettopp ditt lokalmiljø? Da trenger vi at du forteller oss det!

Med en frivillig innsats tilsvarende 115 000 årsverk og over 100 milliarder kroner i verdiskaping ligger Norge på verdenstoppen i frivillighet. For å feire all den fantastiske innsatsen som nedlegges, deler Frivillighet Norge hvert år ut Frivillighetsprisen til en lokal frivillig enkeltperson, forening eller gruppe som har gjort en særlig bemerkelsesverdig innsats.

Utskrift

Idémyldringskurs - og Aktivitetslederkurs i barneidrett.

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Buskerud idrettskrets / Norges idrettsforbund håper at de klubbene som ønsker disse kursene hjem til seg (eller i nærheten) kan komme med ønsker nå. Jeg har satt opp noen datoer,

«Førstemann til mølla» og dere får det tidspunktet som passer dere best. Fint om naboklubbene kan delta der det er plass til det.

Utskrift

Samling for Daglig ledere

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Akershus og Oslo idrettskretser arrangerer samling for Daglig ledere hvor også Daglig ledere i Buskerud har mulighet til å delta! Samlingen finner sted i Sverige 7.-9. oktober.

Klikk på linken for invitasjon, program og påmelding: http://ext.makenewsmail.com/read/44085/90035413/6091

Håper mange av dere griper muligheten og blir med på dette. Tid til faglig påfyll, erfaringsutveksling, inspirasjon og litt ro og avkobling i en ellers hektisk hverdag som Daglig ledere!