logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

Idrettsmessen

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Det nærmer seg raskt den  store Idrettsmessen (ifm det store Skoleløpet 2014) som er åpen for absolutt alle
på og rundt friidrettsanlegget ved Drammenshallen fredag 22. august 08:30 - 13.00.
Selv om noen skoler og deres lærere er tatt ut i streik, er det mange andre som er i full gang!

 håper at også barn, ungdom og voksne med ulike funksjonsnedsettelser har lyst og anledning til å stikke innom stadion,
hvor man vil få muligheten til å prøve:

-          Ulike spesialsykler

-          kjelkepigging

-          enkel bowling (ute på banen)

-          vi håper også  på rullestolbasket og laserskyting og  følgende andre idretter:


Fotball - Håndball -Rugby- Ski- Streetball - Turn- Roing- Boksing- Friidrett mfl.
Alle vil ha stand hvor det  vil bli gitt informasjon om hvor man evt kan prøve mer.
Undertegnede vil muligens ha stand sammen med Nav Hjelpemiddelsentral som ønsker å gi info om hvordan opphevingen av 26 års reglen skal
håndteres mm.

MEN, Norges idrettsforbund ønsker en tilbakemelding fra deg/dere om interessen. Er du/dere interessert i å ta turen innom, flott med en liten tilbakemelding/påmelding innen tirsdag 19/8 på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Neste mulighet blir evt ikke før den 21. oktober under «Grenseløs idrettsdag» i Drammenshallen. Endelig invitt her blir for øvrig  sendt ut i månedskiftet.

Utskrift

Kjenner du noen med nedsatt funksjonsnivå som har lyst til å drive med idrett?

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Kanskje noen kjenner noen med nedsatt funksjonsnivå som har lyst til å drive med idrett? Send i så fall denne side videre til de dere kjenner.

Foreløpig invitasjon til «Grenseløs idrettsdag» i Drammenshallen den 21. oktober. Vi håper mange barn, ungdom og unge voksne med nedsatt melder seg på for å prøve mange ulike idretter/aktiviteter denne dagen.

Her er en revidert oversikt over idrettslag i Buskerud som har/gir tilbud, eller er åpne for å inkludere funksjonshemmede i en aktivitet. IL Tilbud BU 2014

 Arrangementsoversikt: merk dere spesielt «Idrettsmessen» ifm det store «Skoleløpet» fredag 22. august 08:30-13:00 på Marienlyst, Drammen. Her vil vi prøve å stille med div. sykler m.m. som funksjonshemmede kan prøve seg på. Klikk her Idrett 690946

ALLE er hjertelig velkommen! Se også BIK hjemmeside her. Vær vennlig å spre dette videre ut i idrettslagene.

Utskrift

Barneidrettskurs

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Her kommer invitasjoner til alle barneidrettskursene som holdes rundt om i Buskerud i høst. Dette er tverridrettslige kurs som alle trenere/ledere i alle idretter bør ha som basis.

Se invitasjonene i vedlegg eller i kalenderen på hjemmesiden vår: her.

Utskrift

Momsordningen, en gave til idrettslagene!

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Buskerud idrettskrets hjelper årlig alle idrettslagene med å huske momskompensasjonsordningen. Det blir sendt ut nyhetsbrev og mail til idrettslagene…og mange blir oppringt fra oss. Vi tror at enda flere idrettslag vil benytte seg av  ordningen hvis idrettsrådene også kunne hjelpe til med denne påminnelsen.

Info om momsordningen her. Helt enkelt! Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester. Det er ingen minstegrense for å søke momskompensasjon.

 

Vi oppfordrer alle idrettsrådene til å ta en ringerunde eller sende ut mail/nyhetsbrev til sine idrettslag så fort som mulig.

 

Momsordningen er en gave til idrettslagene! J

Utskrift

«Bli kjent dag» på Tranby

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

Lier IL ønsker ditt bidrag til «bli kjent dag» på Tranby

Lier IL arrangerer 6. september en «bli kjent-dag» på Tranby Stadion. Målet med dagen er å skape en opplevelse av tilhørighet til eget nærmiljø, hvor familier på Tranby, Lierskogen og omegn kan bli kjent med aktivitetstilbud, organisasjoner og foreninger som finnes her i området. For oss er det viktig at så mange som mulig har tilbud om en fritidsaktivitet, selv om den ikke er i regi av LIL.