logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

Skoleløpet 2014

Skrevet av Lier . i kategorien Midler/Søknader

Buskerud idrettskrets arrangerer skoleløpet for 3. året på rad og fra 50 deltagere i 2012 har vi nå hele 3500 deltagere. Det har vært en enorm  vekst på samarbeidet mellom idretten og skolene i Nedre Buskerud de senere årene. Skolene som prioriterer fysisk aktivitet svært høyt er:

Sylling , Vestsiden, Søndre Modum Ungdomsskole, Tislegård, Spikkestad, Slemmestad, Marienlyst, Eknes, Høvik, Kjøsterud, Killingrud, Børresen, Svensedammen, Sokna.

Dette er et kjempebevis på at skolene er klare og vil være med på å gjøre skolen til en folkehelsearena.

Skoleløpet har start og mål på Marienlyst Friidrettsstadion. I tillegg til Skoleløpet er det idrettsmesse fra 0900-1330 hvor det er mulig å prøve ut mange forskjellige idretter. Både tradisjonelle og utradisjonelle idretter er representert (turn, rugby, aball1, seiling for å nevne noen). Det blir mye moro å se og være med på av aktiviteter og konkurranser for lærere og elever denne dagen!

Skoleløpet er fredag 22.august kl.1000 Marienlyst Friidrettsstadion
Idrettsmessa er fra kl. 0900 - 1330

Håper dere vil være med på å forme en bra vinkling på dette gode budskapet. For mer info ta gjerne kontakt med oss.

Utskrift

Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om momskompensasjon

Skrevet av Lier . i kategorien Midler/Søknader

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,2 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2014. Det er viktig å merke seg at underledd skal søke via sitt sentralledd. I år vil derfor søknader fra underledd som kommer direkte til Lotteri- og stiftelsestilsynet bli avvist. Tidligere har vi lagt disse til sentralleddet sin søknad, men det blir ikke gjort fra og med i år.
Mange som ikke søker
Erfaringer fra tidligere år viser at det finnes mange lag og organisasjoner som ikke søker om momskompensasjon.  Dette er ofte lokale eller regionale ledd under sentrale frivillige organisasjoner som for eksempel Norges Idrettsforbund (NIF), 4H Norge, Norges Musikkorpsforbund, Norges Røde Kors og Norges Jeger- og Fiskerforbund. Slike såkalte underledd skal sende inn søknad gjennom sentralleddet sitt.