logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating
Utskrift

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014

Skrevet av Lier . i kategorien Nyheter

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014
Bor årets Frivillighetspris-vinner i nettopp ditt lokalmiljø? Da trenger vi at du forteller oss det!

Med en frivillig innsats tilsvarende 115 000 årsverk og over 100 milliarder kroner i verdiskaping ligger Norge på verdenstoppen i frivillighet. For å feire all den fantastiske innsatsen som nedlegges, deler Frivillighet Norge hvert år ut Frivillighetsprisen til en lokal frivillig enkeltperson, forening eller gruppe som har gjort en særlig bemerkelsesverdig innsats.

Kanskje er det en eller flere frivillige fra nettopp din kommune som i år skal bli feiret og gjort stas på av Kulturministeren og en samlet frivillighet på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember? Frivillighetsprisen er en sjanse til å synliggjøre positive krefter i ditt lokalmiljø!

Lokalkunnskap fra hele landet er nødvendig for å finne den beste kandidaten, og vi inviterer derfor deres frivillighetssentral til å sende inn ett eller flere begrunnede forslag på kandidater til Frivillighet Norge via frivillighetnorge.no/frivillighetsprisen. Her finnes også mer informasjon om prisen og tidligere vinnere. Frivillighetsprisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte og samfunnet. Foruten den nasjonale vinneren, vil det også kåres 19 fylkesvinnere.

Kandidatene kan være alt fra den unge, engasjerte miljøaktivist til pensjonisten med årelang innsats i det lokale kulturlivet. Her kan du se TV2s reportasjer om semifinalistene, finalistene og vinnerne av prisen fra 2011, 2012 og 2013: vimeo.com/album/2797758.

Fristen for nominering til Frivillighetsprisen er i år satt til 5. september.
Vår samarbeidspartner TV2 God Morgen Norge vil bidra til å skape blest om prisen og de nominerte, blant annet gjennom fjernsynsreportasjer om de fem som når fram til siste runde av kåringen. Seerne vil så få mulighet til å stemme fram sine favoritter. Her ligger det altså en ypperlig mulighet for å profilere ditt lokalmiljø og dets frivillighet på tv!

Bli med på feiringen av alle de frivillige som legger ned utallige dugnadstimer i og for sine lokalsamfunn: Nominér deres kandidat til Frivillighetsprisen 2014!