logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating

Idémyldringskurs - og Aktivitetslederkurs i barneidrett.

Buskerud idrettskrets / Norges idrettsforbund håper at de klubbene som ønsker disse kursene hjem til seg (eller i nærheten) kan komme med ønsker nå. Jeg har satt opp noen datoer,

«Førstemann til mølla» og dere får det tidspunktet som passer dere best. Fint om naboklubbene kan delta der det er plass til det.

Samling for Daglig ledere

Akershus og Oslo idrettskretser arrangerer samling for Daglig ledere hvor også Daglig ledere i Buskerud har mulighet til å delta! Samlingen finner sted i Sverige 7.-9. oktober.

Klikk på linken for invitasjon, program og påmelding: http://ext.makenewsmail.com/read/44085/90035413/6091

Håper mange av dere griper muligheten og blir med på dette. Tid til faglig påfyll, erfaringsutveksling, inspirasjon og litt ro og avkobling i en ellers hektisk hverdag som Daglig ledere!

IDRETTENS SKADETELEFON

IDRETTENS SKADETELEFON ER NÅ TILGJENGELIGE FOR ALLE I BARNEIDRETTEN

Norges idrettsforbund vil med dette informere om at Idrettens Skadetelefon fra dags dato er tilgjengelig med sin rådgiving for alle innenfor barneidretten. Dette er et fantastisk supplement til dagens forsikringsordninger, som vil fortsette å løpe uendret, uavhengig av dette.

Idrettens Skadetelefon er drevet av Idrettens Helsesenter. De er et av Norges Fotballforbunds datterselskaper. Norges idrettsforbund takker for dette viktige bidraget til gode fellesløsninger innenfor norsk idrett.

Mer informasjon om tjenestene finnes på http://www.idrettshelse.no/skadetelefon.
Telefonnummeret til Idrettens Skadetelefon er 02033.