logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating

Barneidrettskurs

Her kommer invitasjoner til alle barneidrettskursene som holdes rundt om i Buskerud i høst. Dette er tverridrettslige kurs som alle trenere/ledere i alle idretter bør ha som basis.

Se invitasjonene i vedlegg eller i kalenderen på hjemmesiden vår: her.

Momsordningen, en gave til idrettslagene!

Buskerud idrettskrets hjelper årlig alle idrettslagene med å huske momskompensasjonsordningen. Det blir sendt ut nyhetsbrev og mail til idrettslagene…og mange blir oppringt fra oss. Vi tror at enda flere idrettslag vil benytte seg av  ordningen hvis idrettsrådene også kunne hjelpe til med denne påminnelsen.

Info om momsordningen her. Helt enkelt! Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester. Det er ingen minstegrense for å søke momskompensasjon.

 

Vi oppfordrer alle idrettsrådene til å ta en ringerunde eller sende ut mail/nyhetsbrev til sine idrettslag så fort som mulig.

 

Momsordningen er en gave til idrettslagene! J

«Bli kjent dag» på Tranby

Lier IL ønsker ditt bidrag til «bli kjent dag» på Tranby

Lier IL arrangerer 6. september en «bli kjent-dag» på Tranby Stadion. Målet med dagen er å skape en opplevelse av tilhørighet til eget nærmiljø, hvor familier på Tranby, Lierskogen og omegn kan bli kjent med aktivitetstilbud, organisasjoner og foreninger som finnes her i området. For oss er det viktig at så mange som mulig har tilbud om en fritidsaktivitet, selv om den ikke er i regi av LIL. 

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014

DEN NASJONALE Frivillighetsprisen 2014
Bor årets Frivillighetspris-vinner i nettopp ditt lokalmiljø? Da trenger vi at du forteller oss det!

Med en frivillig innsats tilsvarende 115 000 årsverk og over 100 milliarder kroner i verdiskaping ligger Norge på verdenstoppen i frivillighet. For å feire all den fantastiske innsatsen som nedlegges, deler Frivillighet Norge hvert år ut Frivillighetsprisen til en lokal frivillig enkeltperson, forening eller gruppe som har gjort en særlig bemerkelsesverdig innsats.