logo lir

Feil
  • Feil ved lasting av datamating

Barneidrettskurs i Buskerud

Her kommer en påminnelse om alle barneidrettskursene som holdes rundt om i Buskerud i høst. Dette er tverridrettslige kurs som alle trenere/ledere i alle idretter bør ha som basis. Se invitasjonene i kalenderen på NIFS hjemmeside: her.

Vær vennlig å spre infoen ut i idrettslagene!

Lier kommunes kulturpris

Lier kommune deler hvert år ut en kulturpris til en person eller organisasjon som har gjort seg særlig fortjent til å gis honnør og oppmerksomhet innenfor kulturarbeidsfeltet i vid forstand. Uten ildsjeler og idealister som bruker engasjement, kunnskap og tid på praktisk kulturarbeid så ble vi et fattigere samfunn!
Statutter for kulturprisen i Lier kommune

 1.  Kulturprisen i Lier kommune skal gå til en person eller en organisasjon/ institusjon som har gjort seg særlig fortjent til en slik honnør ved aktiv og engasjert deltakelse innenfor kulturlivet i bygda.
 2.  Kulturprisen kan gå både til utøvere, formidlere og aktive innen organisasjonslivet, som har vært med å fremme kulturarbeidet innen sitt område og utad i forhold til publikum.
 3.  Kulturprisen tildeles for innsats på alle områder innenfor det utvidede kulturbegrepet: allmen kultur, idrett og friluft.
 4.  Begrunnede forslag på kandidater kan fremmes av alle. Politikerne kan også fremme egne forslag på kultupriskandidater. Foreligger ikke forslag på verdige kandidater kan kommunen velge å stå over tildelingen et eller flere år.
 5.  Kulturprisen er på kr. 10.000, og tildelingen skjer normalt i tilknytning til et kommunestyremøte.

Frist for innlevering av forslag på kandidater er 1. september.
Forslaget skal være skriftlig på eget skjema

Skjema kan fås ved henvendelse til Servicetorget i Lier kommune, tlf. 32 22 01 00 eller Hege Larsen (Kulturkontoret) 32 22 02 52

Idrettsmessen

Det nærmer seg raskt den  store Idrettsmessen (ifm det store Skoleløpet 2014) som er åpen for absolutt alle
på og rundt friidrettsanlegget ved Drammenshallen fredag 22. august 08:30 - 13.00.
Selv om noen skoler og deres lærere er tatt ut i streik, er det mange andre som er i full gang!

 håper at også barn, ungdom og voksne med ulike funksjonsnedsettelser har lyst og anledning til å stikke innom stadion,
hvor man vil få muligheten til å prøve:

-          Ulike spesialsykler

-          kjelkepigging

-          enkel bowling (ute på banen)

-          vi håper også  på rullestolbasket og laserskyting og  følgende andre idretter:


Fotball - Håndball -Rugby- Ski- Streetball - Turn- Roing- Boksing- Friidrett mfl.
Alle vil ha stand hvor det  vil bli gitt informasjon om hvor man evt kan prøve mer.
Undertegnede vil muligens ha stand sammen med Nav Hjelpemiddelsentral som ønsker å gi info om hvordan opphevingen av 26 års reglen skal
håndteres mm.

MEN, Norges idrettsforbund ønsker en tilbakemelding fra deg/dere om interessen. Er du/dere interessert i å ta turen innom, flott med en liten tilbakemelding/påmelding innen tirsdag 19/8 på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Neste mulighet blir evt ikke før den 21. oktober under «Grenseløs idrettsdag» i Drammenshallen. Endelig invitt her blir for øvrig  sendt ut i månedskiftet.

Kjenner du noen med nedsatt funksjonsnivå som har lyst til å drive med idrett?

Kanskje noen kjenner noen med nedsatt funksjonsnivå som har lyst til å drive med idrett? Send i så fall denne side videre til de dere kjenner.

Foreløpig invitasjon til «Grenseløs idrettsdag» i Drammenshallen den 21. oktober. Vi håper mange barn, ungdom og unge voksne med nedsatt melder seg på for å prøve mange ulike idretter/aktiviteter denne dagen.

Her er en revidert oversikt over idrettslag i Buskerud som har/gir tilbud, eller er åpne for å inkludere funksjonshemmede i en aktivitet. IL Tilbud BU 2014

 Arrangementsoversikt: merk dere spesielt «Idrettsmessen» ifm det store «Skoleløpet» fredag 22. august 08:30-13:00 på Marienlyst, Drammen. Her vil vi prøve å stille med div. sykler m.m. som funksjonshemmede kan prøve seg på. Klikk her Idrett 690946

ALLE er hjertelig velkommen! Se også BIK hjemmeside her. Vær vennlig å spre dette videre ut i idrettslagene.